Fysiotherapie Drielanden


Uw Fysiotherapeut in Harderwijk.

Maak een afspraak!

Binnen 3 minuten een afspraak! 

3940 Gateway Rd. Brookefield, Vancouver 53045

Bazuindreef 23 
3845 DA 
Harderwijk

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 22:00

08:00 - 18:00

08:00 - 18:00
 

Use simple, accessible language for more conversions. Longer pages convert up to 33% less. Fear-inducing words (like "problem" and "risk) had a slight negative impact on conversion.

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. De fysiotherapeut behandelt individuele of groepen patiënten, met of zonder verwijzing van een arts.

Next Open House: 

Saturday, May 21ST  12:00 PM - 5:00PM

Maak een afspraak!

Binnen 3 minuten een afspraak!

Onze therapeuten

Marianne Freulings-Salden 

Met de nodige beschermingsmaatregelen mogen wij de deuren weer open voor fysiotherapeutische zorg. Wij houden ons aan alle maatregelen van het RIVM.

-   Wij dragen tijdens de fysiobehandelingen altijd een mondkapje.
-    In de wachtkamer staan alle stoelen minimaal 1,5 meter uit elkaar.

Maandag
   
Dinsdag
       
Woensdag
   
Donderdag 
   
Vrijdag  

Openingstijden

De fysiotherapeut gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling u zo snel en goed mogelijk op de been te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw hulpvraag, de lichamelijke situatie en de mogelijkheden.

Algemeen fysiotherapeut

Bij de term sportfysiotherapie wordt in eerste instantie gedacht aan het behandelen van sportblessures. De sportfysiotherapeut doet echter veel meer dan dit alleen. Naast de behandeling van sportblessures, kunt u ook terecht voor adviezen om sportblessures te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan een juiste trainingsopbouw of sportadvies. 

Sportfysiotherapeut

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en patiënten met een hoge (biologische) leeftijd die te maken hebben met meerdere  gezondheidsproblemen tegelijkertijd. Het gaat hierbij enerzijds om ouderen die te maken hebben met de afname van de beweeglijkheid, de spierkracht en de algehele conditie.

Geriatriefysiotherapeut

In het algemeen is manuele therapie gericht op klachten die, behalve met pijn, gepaard kunnen gaan met een stoornis in het bewegen van een gewricht of gewrichten. Door middel van passief mobiliserende of manipulerende technieken, ondersteund met adviezen, oefentherapie en instructie wordt de beweeglijkheid van de aangedane gewrichten geoptimaliseerd.

Manuele therapie

Bel ons: 0341 - 794 634

Gerrit Alkema

Jeroen de Man 

Jeffrey Benek 

Gelreweg 4c
3843 AN  
Harderwijk  

Locaties

Bel ons: 0341 - 794 634

COVID-19 Maatregelen